Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Kehittämisprojektimme alentaa työttömyyttä

Vireä ja kehittyvä elinkeinoelämä kunnissa takaa parhaiten kuntien elinvoimaisuuden, työllisyyden ja kehittymisen. Toimiva ja kehittyvä kunta on hyvä paikka asua ja houkuttelee uusia asukkaita. Kunnan elinkeinorakenne ja sitä ohjaava elinkeinopolitiikka ovat avainasemassa kuntien hyvinvoinnin luomisessa.

Toteutamme yhteistyössä kunnille ja kaupungeille elinkeinopolitiikan toteuttamisen kehittämisprojekteja. Palvelumme perustuu faktatietoon ja on räätälöity kullekin kunnalle erikseen. Sen avulla kunnat voivat tehostaa elinkeinopolitiikkaansa ja vähentää alueellista työttömyyttä sekä valmistautua tulevaan kuntauudistukseen.

Raportointiin sisältyy myös arvio kuntien kiinteistöjen tilasta ja mahdollisista korjaus tai uusien rakennushankkeiden käynnistämisrahoituksesta. 

By development project less unemployment 

An active and developing business in municipality means better employment, future and vitality. Well working municipality is a rather good place to live and it tempts to new residents. The business structure and industry policy are in key role on making the well-being.

We offer in co-operation to cities and municipalities projects to make the better industry policy. Our services are tailored made to all municipalities. It is possible to make more valuable industry police and diminish local unemployment and prepare to the new municipal government system. 

In report is included additionally the estimation of the value of the municipal real estates and their reparation needs as well junior funding for the new investments is possible.